Një tjetër investim ka filluar në njësinë administrative Kurjan, fshati Ngjeqar. ☑️
Ka nisur rikonstruksioni i rrugës së Ngjeqarit, një investim me të ardhurat e bashkisë Roskovec. Jemi ende ne fazën e parë dhe larg qëllimit përfundimtar, por jo për shumë kohë.
Transformim rrënjësor në infrastrukturë me standarte urbane
#Infrastruktura_Rrugore
#Bashkia_Roskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).