Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Inagurimi i shkollës “7 Dëshmorët”

Sot Kryeministri z. Edi Rama inaguroi rikonstruksionin e plotë të shkollës “7 Dëshmorët” Strum.
Të pranishëm gjatë këtij inagurimi ishin z. Damian Gjiknuri Ministër i Infrastrukturës dhe Energjitikës, përfaqësues të kompanisë Trans Adriatic Pipeline (TAP), Kryetarja e bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi, Prefekti i Qarkut Fier z. Baki Bala, Deputeti i Roskovecit z. Anduel Xhindi, Drejtori i Drejtorisë Arsimore Fier z. Shkëlqim Allkaj dhe stafi drejtues i shkollës “7 Dëshmorët”.
Sot fëmijët e Strumit kanë një shkollë tërësisht të trasformuar, me kushte bashkëkohore dhe me një standard që nuk duhet cënuar. Falenderojmë Trans Adriatic Pipeline (TAP) për mbështetjen financiare të dhënë për rikonstruksionin e kësaj shkolle.
Qeveria Shqiptare dhe bashkia Roskovec do të vazhdojnë të jenë pranë gjithmonë për të standardizuar infrastrukturën dhe përsosur shërbimet.

[lsvr_gallery images=”6628,6629,6630,6631,6632,6633,6634,6635,6636,6637″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x