Kryetarja e Bashkisë së Roskovecit znj. Majlinda Bufi gjatë konferencës “Forumi Ndërkombëtarë i Kryetarëve të bashkive”, konferencë e cila po zhvillohet në Malawe të Afrikës.
Të pranishëm në këtë konferencë janë Kryetarë të bashkive nga e gjithë bota.
Në fjalën e saj gjatë konferencës, Kryebashkiakia znj. Bufi ka folur për arritjet dhe sfidat e bashkisë për të ecur në rrugën e zhvillimit ekonomiko-social.👏👏
Kjo konferencë mbështetet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim, UNDP.
#Përfaqësim_i_denjë_i_vendit_tonë

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).