Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Drejtoria e IMT-së dhe Policisë Bashkiake

  1. Drejtor: Shkëlqim Plaka
    Email: shkelqim.plaka@bashkiaroskovec.gov.al
  2. Shef Seksioni i Policisë Bashkiake: Sali Musta
    Email: sali.musta@bashkiaroskovec.gov.al
Facebook
Facebook