Çdo vit më 22 Prill, shtetet në të gjithë botën ia kushtojnë ditën vlerësimit të shtëpisë sonë, planetit Tokë.
Edhe sot, Sektori i Mjedisit në bashkëpunim me Këndin e BE-së pranë Bashkisë Roskovec, organizuan disa aktivitete në kuadër të kësaj dite.
Disa nga aktivitetet e ndërmarra për të mbrojtur mjedisin ishin: marshim i nxënësve me pankarta në duar, lëvizje me biçikleta, pastimi i ambienteve ku jetojme e punojmë si dhe mbjellja e pemëve.
Qëllimi i kësaj dite është angazhimi i të gjithëve në mbrojtje të Tokës.
#Dita_Ndërkombëtare_e_Tokës
#Bashkia_Roskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).