“Dhuna në familje, thyej heshtjen, thuaj JO dhunës ndaj gruas”
Kjo ishte tema e takimit sensibilizues të organizuar ditën e djeshme nën kujdesin e Drejtoreshës së Qendrës Shëndetësore Kuman znj. Blerina Buzi. Qellimi i takimit ishte rritja e ndërgjegjësimit në nivel lokal se dhuna e bazuar tek gjinia është shkelje e të drejtave të njeriut.
Të pranishëm në këtë takimi ishin Administratori i Njësisë Administrative Kuman z. Dritan Shahu dhe pjestarë nga komuniteti.
Askush nuk mund t’iu bëjë të ndiheni inferior pa lejen tuaj!
Dhuna në familje shkatërron jetën tënde!

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).