Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DHËNIE MENDIMI PËR PROJEKT AKTET

Ju lutem jepni mendimet dhe sygjerimet tuaja rreth politikave publike, hartimit të ligjeve dhe ushtrimit të funksioneve të bashkisë. Plotësoni fushat e mëposhtme.
[contact-form-7 id=”4509″ title=”Mendimi i qytetarëve mbi politikat publike, hartimin e ligjeve dhe funksionet e autoritetit publik”]

Facebook
Facebook