Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesë Publike me Temë: “Për disa shtesa dhe ndyshime në Rregulloren e miratuar me Vendimin e Këshillit Bashkiak, NR.92 datë 23.10.2019 “Për miratimin e rregullores urbane për bllokun nr.2, Qënder,Roskovec”

Facebook
Facebook