Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesë Publike me Temë: “Për disa shtesa dhe ndryshime në rregulloren e miratuar me vendimin e Kshillit Bashkiak ,Nr.92 date 23.20.2019 ”Për miratimin e rregullores urbane për bllokun nr.2, Qënder, Roskovec”.

Facebook
Facebook