Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa Publike Velmish

Komuniteti i Velmishit shprehu të gjitha problemet dhe nevojat që ata kanë para stafit të bashkisë, gjatë takimit publik të zhvilluar sot në këtë zonë. Të pranishëm në këtë dëgjesë ishin Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi, Administratori i përgjithshëm z. Kadri Hyska, N/ Kryetari i bashkisë z. Isa Hoxha, Administratori i Njësisë Administrative Strum z. Ysenj Agaçi, përfaqësues të sektorëve të ndryshëm, përfaqësues nga Këshilli Bashkiak z. Kudret Kuka dhe kryetari i fshatit z. Dashnor Hazizi.
Pasi u dëgjuan me vëmendje të veçantë të gjitha problematikat e kësaj zone, Kryebashkiakia znj. Bufi siguroi se të gjitha çështjet e ngritura gjatë këtij takimi do të shqyrtohen në një fazë të dytë për të përcaktuar projektet prioritare për këtë zonë.
[lsvr_gallery images=”6330,6331,6332,6333,6334,6335,6336,6337″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x