Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa Publike Suk 1

Pas takimit publik në Arapaj, stafi i bashkisë u drejtua në lagjet e fshatit Suk 1 për të dëgjuar të gjitha problematikat që shqetësojnë këtë komunitet.
Bashkia Roskovec është në fazën e përgatitjes së buxhetit për vitin 2018 prandaj dhe kemi nisur dëgjesat publike për të përcaktuar të gjitha projektet prioritare që komuniteti ka.
Në takimin publik ishin të pranishëm Administratori i përgjithshëm z. Kadri Hyska, N/ Kryetari i bashkisë z. Isa Hoxha, Administratori i Njësisë Administrative z. Ysenj Agaçi, përfaqësues nga Këshilli Bashkiak z. Elmaz Çepele, z. Kudret Kuka dhe kryetari i fshatit z. Kujtim Karamani.
Pasi u dëgjuan me vëmendje të veçantë të gjitha problematikat e kësaj zone, N/ Kryetari i bashkisë z. Hoxha siguroi se të gjitha problematikat e komunitetit do të shqyrtohen me vëmendje të veçantë nga vetë Kryebashkiakia znj. Majlinda Bufi dhe stafi i saj.

[lsvr_gallery images=”6300,6301,6302,6303,6304,6305,6306″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x