Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

BALLAFAQIM ME SHËRBIMIN SHËNDETËSOR

Ditën e enjte më datë 23.06.2016 në qendrën shëndëtsore Kuman u organizua një takim mbi kënaqësitë dhe pakënaqësitë e pacientëve për shërbimin shëndetësor që ju ofrohet. Për këtë projekt bashkëpunuan “Qendra shëndetsore Kuman”, Organizata “Gruaja, Komuniteti, Mjedisi”, “Hap – Projekti Shëndet për të gjithë”. Mjekja Blerina Buzi paraqiti një tablo të punës. Në këtë projekt u realizuan anketime të komunitetit dhe u analizuan përfundimet e projektit. Pjesa më e madhe e pacientëve ishin të kënaqur për shërbimin e kushteve të qendrës shëndetësore e disa të tjerë kishin disa pakënaqësi për ndonjë shërbim të cilat u evidentuan dhe u premtua se do të përmirësoheshin.
[lsvr_gallery images=”2024,2025,2026,2027″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x